Актуелно (Архива)

Четрдесет-петоминутна емисија ''Актуелно'', како каже и сам назив емисије, има за циљ да актуелне студентске проблеме, питања и појаве сагледа из свих углова,са циљем да студентима пружи што вернију слику у вези са одређеном појавом. Овакав тип емисије захтева већи број саговорника као и информисаност са више различитих страна. Гледаоци могу и сами бити креатори тема које ће се обрађивати у емисијам, тако што ће нас контактирати путем телефона или интернета и дати своје предлоге. Наша жеља је да студентима помогнемо да на што бржи начин стигну до правих, поузданих и тачних информација. Да у томе успевамо, показују нам редовни контакти са нашим гледаоцима који се састоје у тражењу информације више, у критикама да будемо бољи, али и у похвалама... Емисија је на програму четвртком у 20.05 сати.

Аутор и водитељ: Андријана Ђорђевић

19.JPG18.JPG12.jpg9.jpg11.jpg15.jpg16.jpg10.jpg

Дупла шанса (Архива)

Дупла шанса је емисија која се емитује једном седмично, петком од 2130 у трајанју од 1ог ч.. Емисија је испуњена спортским садржајем, где о актуелним темама причају водитељ, гост у студију и гледаоци који се укључују телефонским путем. Осим тога, гледаоци имају прилику да освоје тикете, укључујући се у емисију и типујући на понуђених седам парова, који су обично дербији најјачих европских лига. Спонзор емисије је кладионица "Play Off". Од ове јесени, емисија Дупла шанса је ушла у пету сезону емитованја.

 

image2.JPGimage1.JPG

Tоп Поп (Архива)

Емисија Топ Поп представља топ листу десет најслушанијих песама поп музике са простора Балкана, гледаоци ће сваког уторка од 21.30 бити у прилици да гледају ексклузивне премијере спотова наших највећих звезда и да буду у прилици да чују како њихови омиљени певачи коментаришу предлоге на топ листи.

Аутор и водитељ: Данило Машојевић

Ноћ пада на Студењак (Архива)

Сваког четвртака од 21.30 емитује се Ноћ пада на Студењак, ова четрдесетпетоминутна емисија представља шоу програм који обилује хумором и интересантним информацијама. Сваког четвртка водитељи се труде да гледаоце обрадују и интересантним гостима из света шоу бизниса.

Седма сила (Архива)

Медијски утицај је успео да дотакне сваку пору друштвеног живота, док носиоце медијског садржаја тангира највећи део медијског притиска. Управо је то основни циљ емисије "Седма сила", да уз шољицу, тек скуване ДОНКАФЕ, открије у којој мери су познате личности успеле да се прилагоде перманентној медиској експонираности, како на телевизији, тако и на улици. Поред тога, емисија настоји да пропрати сва дешавања која можемо повезати са седмом силом, (која ће бити презентована у виду прилога) као што су модне ревије, концерти, премијере... Емисија траје 45 мин а на програму РТВСГ приказује се сваке среде од 21:30.

Уредник и водитељ: Ивана Богдановић

 

 

image1.jpgimage4.jpgimage3.jpgimage7.jpgimage0.jpgimage6.jpgimage5.jpgimage2.jpg


  

  


facebook

youtube

twitter

rtvsg on twitter

Контакт:

Радио Телевизија Студентски град
Тошин бунар 147, Блок 2ф
тел:
+381(0)11 / 310-2294 гл. и одг. уредник 
+381(0)11 / 310-2295 реализација
+381(0)11 / 310-2293 редакција, монтажа
тел/факс:
+381(0)11 / 310-2297