Од 14. до 30. децембра у халама 1, 1а, 2 и 4 Београдског сајма биће организован 58. Београдски новогодишњи фестивал уз бесплатан улаз.

Иако и даље привлачи најмлађе, ова манифестација сада има одлике и класичног сајма. Захваљујући новим садржајима, у овом својеврсном уводу у новогодишње празнично расположење и весеље могу да уживају и одрасли.

На Београдском новогодишњем фестивалу посетиоце очекују најквалитетнији новогодишњи садржаји: забава и дружење, клизалишта, концерти, представе, забавни програми за децу, куповина поклона и робе широке потрошње по празничним ценама.

Као и прошле године, у хали 1 биће смештен забавни парк са рингишпилима и другим реквизитима за забаву најмлађих, док ће у хали 1а бити продајни штандови.

Улаз је бесплатан, али се коришћење садржаја наплаћује, при чему цене нису мењане дуже од пет година. Цена предновогодишњег паркирања у кругу Београдског сајма је 150 динара по сату. Радно време од 11.00 до 20.00.

фото: beograduživo.rs

Празнични угођај на Београдском сајму употпуниће и недавно отворени високотехнолошки забавно-научни парк „Старланд“, такође највећи своје врсте у региону, смештен у халама 7, 8 и 9. Ово врхунско забавиште, намењено такође свим узрастима и афинитетима, нуди широк спектар популарних забавних садржаја, од билијара, пикада, стоног хокеја и фудбала, зона песком, двораца са тобоганима или караока, до ВР машина последње генерације, „роллинг аутомобила“ и сл. „Старланд“ ће бити отворен сваког дана од 10.00 до 22.00.

Извор: danubeogradu.rs

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian