Бесплатан семинар пословне комуникације на енглеском и немачком језику биће реализован у децембру за 20 студената германистике у склопу сарадње EQUILIBRIO – Образовног система и Центра за развој каријере Универзитета у Београду.

фото: ЦЗРК

Кроз предавања и радионице стручних и искусних предавача из ових области, студенти ће стећи директна, примењива знања која ће их увести у пословни свет који их чека по завршетку студија. Погледајте детаљни распоред http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/razvoj_karijere_admin/upload/seminar-za-germaniste-raspored.pdf

Семинар се организује током викенда, 15. и 16. децембра у трајању од 12 до 16.30 часова, у просторијама EQUILIBRIO – Образовног система на адреси Светозара Ћоровића 15 (у близини Вуковог споменика и Машинског факултета). За учеснике семинара обезбеђен је материјал за рад, као и освежење током паузе.

Сви заинтересовани студенти за овај семинар могу да се пријаве попуњавањем пријавног формулара на сајту www.razvojkarijere.bg.ac.rs, а најбржих 20 студената ће себи обезбедити место.

По завршетку семинара, учесницима ће бити издато посебно уверење које може да се приложи уз CV приликом каснијег конкурисања за посао.

Извор: Центар за развој каријере и саветовање студената УБ

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian