Током априла и маја ЦЕПОРА, уз финансијску подршку Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, организује бесплатну Школу комуникације за младе. Обука се састоји од четири високо интерактивне радионице у трајању од по 4 сата. Први циклус обуке креће 13. априла, а пријаве су у току.

фото: studentskizivot.com

Већ традиционално ЦЕПОРА пружа мадима прилику да бесплатно унапређују своје вештине комуникације кроз четвородневни, високо интерактивни тренинг “Школа комуникације”. Са младима раде стручни предавачи који их, кроз серије вежби и игри, воде кроз теме тренинга, тако да учесници на радионицама заиста имају прилику да вежбају примену знања и тиме развијају своје вештине.

“До сада је у овом програму учествовало 140 младих. Интерактивност, забава, едукација, приступачност, задовољство – главни су елементи које истиче свака група полазника, а они своје утиске деле и са другима, те велики број нових учесника долази преко препоруке младих који су програм већ прошли. То је за нас заиста најбоља реклама и потврда да оно што радимо са њима младима стварно значи”, истиче Лидија Буквић, програмски директор Цепоре.

Теме које се обрађују у Школи комуникације су емоционална писменост, активно слушање, асертивност и решавање конфликата. Свакој теми посвећена је по једна радионица.

Млади се за Цепорину Школу комуникације могу пријавити преко онлајн формулара: Пријава

Пројекат спроводи београдски ЦЕПОРА – Центар за позитиван развој деце и омладине (њњњ.цепора.орг), који својим активностима већ седам година доприноси позитивном развоју деце и омладине и носилац је бројних пројеката из ове области.

Обука почиње од 13. априла 2019. а место одржавања је Палата Београд (Београђанка), шести спрат (Гнездо), Масарикова 5.

Извор: studentskizivot.com

Banner Content
Tags: , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian