„Бизнис с душом“ је трибина пословно-мотивационог карактера, која се по први пут одржава у Новом Саду, а организују је, заједничким снагама, Савез Студената Универзитета у Новом Саду и компанија Делта Холдинг, а у оквиру Образовног програма „Цомпасс“.

Савез студената Универзитета у Новом Саду је најстарија студентска организација која брине о положају свих студената у Новом Саду. Циљ удружења јесте организација садржаја који доприносе стварању повољних услова за исказивање креативности студената кроз научно, културно, спортско и свако друго деловање.

Образовни програм “Цомпасс” покренут је од стране компаније Делта Холдинг са циљем да се студентима пружи сјајна прилика да већ током студија закораче у пословни свет и виде како у пракси изгледа вођење бизниса једне од најуспешнијих компанија у Србији.

У оквиру трибине „Бизнис с душом“, директорка ХР сектора компаније Делта Холдинг, Моника Пејчић, пружиће студентима различитих профила јединствен увид у принцип рада једне велике компаније. Поред тога, учесници трибине ће добити прилику да сазнају занимљивости о начину регрутације, селекције и запошљавања у Делта Холдингу, све информације о програму „Млади лидери“ и „Цомпасс”, као и о инвестиционим пројектима Делте у Новом Саду.

Сама трибина ће бити одржана 17.10.2019, од 17х., у Амфитеатру Централне зграде Универзитета у Новом Сад-у .

Како је број места ограничен, регистрација је обавезна путем следећег линка :

https://www.surveymonkey.com/r/YHYP9T2

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian