На основу одлуке о проглашењу ванредног стања и инструкција Министарства просвете, науке и технолошког развоја Установа Студентски центар “Београд” обавештава све студенте да се објекти Установе затварају у циљу спречавања ширења инфекције COVID-19.

Они моле студенте да напусте студентске домове до уторка, 17.03.2020. до 18 часова, наводи се у саопштењу које се налази на сајту www.sc.rs под насловом Хитно обавештење за студенте.

Ово привремено напуштање соба није административно исељење из студентског дома, већ само превентивна мера у општем интересу.

Своје ствари можете понети са собом или их оставити у соби до повратка у дом. Уколико имате неки посебан проблем у вези с напуштањем дома (болест, немогућност преласка границе, проблем с превозом или неки други специфичан проблем), обратите се управнику дома у ком станујете и писмено образложите ситуацију у којој се налазите.

Студентски ресторани ће радити према следећем распореду:

У уторак, 17.03.2020. оброци ће се служити у ресторанима: „Студентски град”, „Карабурма”, „Патрис Лумумба”, „Рифат Бурџовић”, „Краљ Александар I”, „Вождовац”, „Кошутњак”, „Земун” и „Мика Митровић” према следећем распореду:

* Доручак: од 8 до 9.30

* Ручак: од 11 до 14.30 (уз ручак ће се делити суви оброци за вечеру).

Од 18.03.2020. године студентски ресторани не раде.

Надамо се вашем скором повратку, наставку редовних академских обавеза и дружењу у безбедном окружењу, наводи се у обавештању УСЦБ уз напомену да све даље информације можете пратити на њиховом званичном сајту. (http://sc.rs/sc)

Извор: Установа Студентски центар „Београд“

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian