Ако си љубитељ филмова, волиш да се дружиш и желиш да упознаш нове људе, Beldocs те позива да постанеш део његовог тима.

Волонтирање на 12. Међународном фестивалу документарног филма Beldocs ти пружа идеалну прилику да будеш део међународног филмског фестивала и да стекнеш практично искуство у организацији културног догађаја. Такође, волонтирање ти омогућава да гледаш најбоље документарне филмове из читавог света, лични контакт са њиховим ауторима, као и дружење са младима сличним теби. По завршетку фестивала добија се сертификат о волонтирању који можете искористити за своју биографију, док највредније очекује путовање на неки од престижних међународних филмских фестивала.

Фото: PxHere

За Beldocs су потребни волонтери за ПР, ДИГИТАЛНУ KОМУНИKАЦИЈУ, ПРОТОKОЛ, ПРОМОЦИЈУ, HOSPITALITY и ПРЕВОЂЕЊЕ. Затим ДИЗАЈНЕРИ, ФОТОГРАФИ, KАМЕРМАНИ, МОНТАЖЕРИ и СНИМАТЕЉИ ЗВУKА за реализацију рекламне кампање.

Рок за пријаву је 15. март 2019. године.

Пријава заинтересованих за волонтирање врши се путем формулара који се налази овде.

12. издање Beldocs фестивала биће одржано од 8. до 15. маја 2019. године, док припремне активности почињу већ почетком априла.

За више информација доступна је мејл адреса volonteri@beldocs.rs.

Извор: www.kancelarijazamlade.rs

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian