Студенти – амбасадори Центра за развој каријере Универзитета у Београду (ЦзРК) решили су да направе догађај који ће бити намењен студентима, са циљем да их повеже и да им омогући да међусобно поделе знања. Уз подршку ЦзРК, Катарина, Кристина и Мирослав осмислили су пројекат „Вршњачко менторство – студентска акција!“, који је подржао Форум за одговорно пословање и „Coca‑Cola HBC Srbija“, и у оквиру ког ће за студенте бити реализоване две радионице и једна панел дискусија у четвртак, 17.октобра  на Филолошком факултету.

 

фото: ЦЗРК

Активности ће бити реализоване по следећем распореду:

10:00 – 11:15 – Радионица: Интервју за посао – добићете савете како да се припремите, шта је потребно да знате пре него што одете на разговор, као и шта можете да очекујете на интервјуу. Радионицу ће држати Миљан Мирковић са Факултета безбедности.

11:30 – 12:45 – Радионица: LinkedIN и пословна комуникација – у пословном свету LinkedIN је постао готово неизоставан вид комуникације, представљања каријерних достигнућа, начин за регрутовање запослених и практиканата, тражење посла и још много тога. Зато је време да средите свој профил, а конкретне савете можете чути од Николе Ђорђевића са Саобраћајног факултета.

13:00 – 14:30 – Панел дискусија: Сазнај све о студентској Erasmus размени – многи се питају шта им је потребно да би студирали у иностранству, како тече процедура апликације, као каква су искуства студената који су били на размени. Ово је прилика да све те информације чујете на једном месту! Учесници панела биће студенти који су били на размени и представник  Erasmus Student Network Belgrade.

Позивамо вас да се пријавите и узмете учешће! Због ограниченог броја места, обавезна је пријава заинтересованих студената до 15. октобра до 12 часова. Линк ка пријавном формулару је на линку: хттпс://тинyурл.цом/y6бузфрq

Сви пријављени ће добити повратну информацију о пријави а у зависности од интересовања студената ЦзРК ће поновити радионице на сличне теме током нове школске године.

Извор: ЦЗРК

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian