Новогодишња расвета недавно је засијала по целом граду, али украшавање Београда није комплетно док не засијају лампице на адреси Гостиварска 32 на Вождовцу. Вук Томић са пријатељима већ 14 година украшава своју породичну кућу пред Нову годину и у томе је званично најбољи у Београду!

Како сваке године направи нешто другачије, тако је Вук и за ову спремио нови нацрт како ће кућа бити украшена за предстојеће празнике. Нјегов дом је већ постао права атракција међу Београђанима, али и туристима.

– Радове на декорисању куће су почели почетком недеље и вероватно ће, мени и мојим пријатељима, требати више од пет дана да завршимо све што сам испланирао за ову годину – каже Вук.

Деда Мразов помоћник, како најмлађи суграђани воле да кажу за Вука, заволео је новогодишње празнике када је имао девет година и од тада се труди да их учини што посебнијим. Празнично декорисање прешло је на нови ниво када је његов дом 2005. проглашен за најбоље украшен на општини Вождовац.

– Свечано паљење сијалица предвиђено је између 26. и 30. децембра – рекао нам је Вук.

Тада ће уследити и традиционална велика журка уз живу музику и топле напитке. Сви детаљи овогодишњег пројекта, динамика украшавања куће, као и најава паљења расвете, биће доступни на Фејсбук страници „Најлепше украшена кућа у Београду“.

Извор: Blic

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian