Удружење „Храна са наших поља“ организује пете Дане домаће кухиње 16. и 17. новембра на првом нивоу „TC Aviv park“ на Звездари. Манифестаија ће бити отворена од 10 до 20 часова оба дана, а улаз је слободан.

фото: Удружење Храна  са наших поља

Циљ саме манифестације је промоција малих пољопривредних произвођача хране и пића, као и начин да пронађу своје место на тржишту.

Током два дана љубитељима домаће хране представиће се десетак излагача са различитим производима.

Посетиоци ће моћи да дегустирају и купе по повољним ценама месне производе, домаће колаче и штрудле, као и слатку и слану зимницу, сирупе и сокове.

По први пут на манифестацији учествоваће и произвођач козијег сира који се производи у селу Глушци, надомак Богатића.

С обзиром на то да следи сезона прехлада и грипа биће изложен и мед и производи на бази меда за јачање имунитета.

фото: Удружење Храна са наших поља

Kао незаобилазан детаљ сваког догађаја издваја се цвеће које осим што краси простор биће доступно свим љубитељима истог.

До краја године биће одржан још један догађај у Београду. Позивамо све излагаче који су заинтересовани за учешће да се пријаве путем портала www.hranasanasihpolja.rs. Такође, путем овог сајта можете се информисати о свим произвођачима.

Идеја организатора манифестације „Дани домаће кухиње” за наредни период је да се догађај сели по Србији како би се мали произвођачи здраве хране у непосредној комуникацији представили потрошачима.

Извор: Удружење „Храна са наших поља“

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian