Пети пут заредом компанија Нелт расписала је конкурс „Добар старт“ који студентима завршних година и дипломцима нуди осмомесечну обуку за позицију Key Account Manager у овој компанији. До сада је након завршеног програма, више од 90 одсто учесника добило прилику за стално запослење у компанији и данас су део Нелтовог продајног тима.

Пажљиво конципиран тренинг програм под слоганом „Пређи на следећи ниво“ обухвата рад на неколико позиција у оквиру сектора продаје и стицање знања кроз рад са менторима, као и кроз тренинге и радионице.

Кроз упознавање различитих нивоа организације полазници уче о одговорности сваке појединачне позиције, добијају прилику да се лакше прилагоде позицији која следи и стичу ширу слику о укупном функционисању продаје у великом пословном систему.

„Ако вас на почетку професионалног пута обучавају најбољи стручњаци на терену и усмеравају менаџери са дугогодишњим искуством попут оних са којима смо се сусретали у компанији Нелт, успех је неизоставан“, наводи Никола Ћосић Key Account Manager и полазник генерације 2018/2019 програма Добар старт.

Ментори за нову генерацију имају јединствену поруку – будите позитивни и отворени за стицање нових знања!

“Добар Старт је нешто што бих препоручио свакоме кога интересује ретаил индустрија, зато сто на најбржи, најефикаснији и најстручнији начин могу да се едукују за позицију, а да притом буду плаћени за то! Слободно могу да кажем да програм представља најбољу базу за будућу професионалну каријеру, али и живот“, наводи Иван Рацков, Кеy Аццоунт Манагер и ментор у програму.

Будите и ви део успешног тима! Стекните искуство које ће вам помоћи да започнете каријеру на прави начин.

Сви заинтересовани дипломци и студенти завршних година основних и мастер студија могу да се пријаве за учешће до 6. јуна путем сајта Инфостуд или слањем радне биографије на адресу posao@nelt.com.

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian