Универзитет у Београду и Спортско удружење Универзитета у Београду позива све заинтересоване спортске стручњаке – тренере да се пријаве за позицију тренера репрезентативних селекција Универзитета у Београду, како би заједно са студентима – такмичарима учествовали на предстојећим Европским универзитетским играма које се одржавају у Београду од 12. до 25. јула 2020. године.

Овај позив се упућује тренерима за следеће спортове: фудбал, футсал, бадминтон, карате, џудо, пара џудо, теквондо, кикбокс, оријентиринг, одбојка, одбојка на песку, рукомет, рукомет на песку, веслање, кошарка, кошарка 3×3, стони тенис, пара стони тенис, шах, тенис у обе конкуренције и ватерполо у мушкој конкуренцији.

Пожељно је да кандидат има следеће услове:

– Да има завршен факултет или високу школу из области спорта и физичког васпитања;

– Да поседује тренерску лиценцу признату од стране националног или међународног спортског савеза;

– Да је учествовао/ла на студентским такмичењима или као студент или као део стручног штаба;

• Пријава и биографија се прима искључиво у писаној форми, у затвореној коверти, која се предаје на писарници Универзитета у Београду (Студентски трг 1) насловљена на Спортско удружење Универзитета у Београду и са назначеним спортом на који се односи пријава.

• Рок за подношење пријаве је закључно са даном 14.2.2020. године.

• Стручна спортска комисија Универзитета у Београду доноси предлог о избору тренера, а Управни одбор СУУБ доноси коначну одлуку.

Све информације у вези са играма можете пратити путем званичног сајта игара: www.eug2020.eu.

Извор: bg.ac.rs

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian