Центар за сарадњу са привредом организује хуманитарну акцију у сарадњи са Прихватилиштем за децу Београда.

Придружите се улепшавању свакодневнице деци узраста од 7 до 18 година која бораве у Прихватилишту. Међу њима су жртве насиља, злостављања и занемаривања, жртве трговине људима, деца без родитељског старања, деца улице којима желимо да бар на тренутак улепшамо свакодневицу.

Узимајући у обзир потребе Прихватилишта Економски факултет Универзитета у Београду је одлучио да донација буде у облику прибора за едукативне радионице (блокови за цртање, пластелин, глина, колаж папир и папир у боји, украсне траке, А5 и А4 свеске и папири, лепак за папир, олoвке, фломастери, темпере и сл.) које Прихватилиште свакодневно организује. У акцију прикупљања биће укључени студенти, професори као и остали запослени са Факултета.

Планирано је да сав прикупљени материјал буде предат као симболично обележавање краја летњег семестра кроз креативно осмишљену радионицу у којој ће учествовати студенти ЕКОФ-а и деца Прихватилишта.

Прикупљени прибор може се доставити до 25. маја у канцеларију Центра за сарадњу са привредом на трећем спрату (канцеларија 306) сваког радног дана до 16 часова.

 

Извор: ekof.bg.ac.rs

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian