Изложба најуспешнијих радова студената Факултета за уметност и дизајн из Београда из области дизајна ентеријера, модног, графичког, индустријског дизајна и ликовних уметности свечано је у понедељак вече отворена у Кући краља Петра Првог и трајаће до 27. маја.

foto: kurir.rs

Добродошлицу је многобројним посетиоцима пожелела Тијана Фишић, декан факултета, рекавши да су изложени радови углавном рукотворине надарених студената четврте године.

– Презентација ових дела одржава се управо због студената и овом приликом им захваљујем на пожртвованости и труду који улажу у своје радове. Велику улогу у стварању ових креативних дела имају и професори факултета, који су ученицима пренели знање – истакла је Тијана Фишић.

Она је додала да заљубљеници у уметност имају прилику да виде и фотографије чији су ствараоци студенти који су тек на почетку високог школовања.
– Поред радова из области индустријског дизајна, дизајна ентеријера, грађевинске, односно архитектонске конструкције и дизајна намештаја, у сектор за модни дизајн убацили смо и фотографије чији су аутори студенти прве и друге године, а које су довољно добре за изложбу – нагласила је Фишићева.

Извор: kurir.rs

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian