Nemestic Studio одржаће још једну у низу бесплатних консултација о студирању у иностранству на факултетима из области економије, маркетинга, моде, дизајна, визуелних уметности, менаџмента и комуникације у цоwоркинг центру Smart Office у Београду, 20. новембра 2019. године са почетком у 17h.

Спровешћемо вас кроз краћу презентацију факултета које заступамо, програмима студија, као и актуелним стипендијама. Сви заинтересовани имаће прилику да на лицу места сазнају детаље о неопходним документима, трошковима живота и процедури добијања визе.

Упознаћемо вас са: Институтом Марангони, Полимодом, Европским Институтутом за дизајн ИЕД, Домус Академијом, Новом Академијом лепих уметности НАБА, ИФА Парис Интернационалном Академијом, John Cabot Универзитетом и многим другим.

Уколико размишљате у правцу одласка на студије у иностранство, двоумите се или нисте сигурни који програм или факултет је идеалан за вас искористите ову јединствену прилику и затражите одговоре на сва жељена питања.

Сазнајте које су вам могућности за образовање у иностранству – инвестирајте у своју будућност!

Улаз је бесплатан, а пријаве су обавезне због ограниченог броја места. Име, презиме и контакт телефон можете послати на мејл studiranje@nemestic.com, на број телефона 060 56 987 65 или путем захтева.

Извор: najstudent.com

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian