Студенти Високе техничке школе Марко Миленковић, Радивоје Пуповац и Даниел Иштван и студенткиња Економског факултета Радмила Врањеш, овогодишњи су добитници стипендија компаније „Инфостуд“, која ће им, осим чека у вредности од 132 хиљаде динара, омогућити да у наредних годину дана стекну неопходно искуство и вештине у својој струци кроз практичан рад у компанији.

„Ово је једна дивна прилика за промоцију младих људи који су већ закорачили у свет знања, у свет науке, дакле студената који су се већ показали као најбољи међу својим вршњацима. Ово је, уједно, и прилика да се промовише не само знање и струка него да се направи и један додатни модел сарадње између факултета и привреде“, истиче Александар Чучковић, продекан за основне и мастер студије Економског факултета у Суботици.

фото: rtv.rs

Бранимир Гајић, директор „Инфостуд“- а, објаснио је да је стипендирање студената начин на који компанија покушава да помогне младим и талентованим људима, али и да утиче на јачање ИТ и предузетничке заједнице у Суботици како би била боље место за рад и живот.

Извор: rtv.rs

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian