Догађај под називом Изабери свој каријерни правац у ИТ-ју биће одржан у уторак, 29. јанаура у 18 часова у In Центру. Теме догађаја су: стартап, компанија и freelance.

фото: IN Центар

Заинтересованима ћемо представити предности и недостатке сваког од ова три начина, а на њима је да одлуче који ће правац изабрати. Шта је то што компанија може да понуди једном ИТ-ијевцу у циљу његовог развоја? Како функционише један стартап тим који се бави софтверским решењем? На којим платформама је најбоље фриленсовати и како се долази до значајнијих клијената

Говорници који ће са намаподелити своја искуства у ИТ свету су:

Петар Словић, Технички координатор Quantox Technology- Quantox Technology је једна од најзначајнијих и највећих ИТ компанија у Србији. Она пружа креативна решења која омогућавају праве резултате кроз таленат, машту и праву страст за уметношћу веб дизајна и развоја. Петар Словић руководи тимом од 40 људи на 4 локације – Београд, Чачак, Крагујевац и Ниш. Интервјуисао је такође на стотине кандидата за позиције Front End, NodeJS i Blockchain.

Никола Ћурчић, CEO Trusteed – Trusteed  је стартап који се се бави data science  технологијом на друштвеним мрежама – анализом и дубоким разумевањем података са Инстаграма у циљу унапређивања ефикасности Инстаграм налога корисника. Они су своју идеју развијали кроз менторски програм Стартап центра Економског факултета и имали су прилику да своје софтверско решење представе пред више од 700 технолошких компанија.

Жељко Црњаковић, Freelancer & Оснивач агенције  Solutium – Граница између фриленсинга и предузетништва је јако танка, а Жељко ће нам детаљније испричати своје искуство у обе сфере. Његова агенција Solutium нуди комплетну продукцију маркетиншког дигиталног садржаја. Сем тога, координатор је Старт IT центра и InfostudHub у Суботици те је у константној интеракцији са ИТ заједницом.

Догађај је отворен за све заинтересоване уз пријаву на: info@incentar.org

Извор: ЦЗРК

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian