Универзитет у Београду – Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената организује Каријерно ћаскање у Научно-технолошком парку Београд у петак, 22.фебруара са почетком у 17 часова.

фото: ЦЗРК

Ако имате жељу да се, у опуштеној атмосфери – уз кафу, упознате са представницима компанија чланица Научно-технолошког парка које развијају иновације у области информационих технологија и других сродних области, пријавите се за учешће на Каријерном ћаскању које организујемо у Бизнис Кафе-у Научно-технолошког парка Београд на Звездари.

Биће то сјајна прилика да завирите у просторије НТПа, да се информишете и чујете савете од запослених у различитим компанијама, да разјасните неке недоумице, да сазнате какве су могућности и услови за праксу, запослење или сарадњу на пројектима.

Инспиративни саговорници помоћи ће вам саветима како да идеје преточе у иновације и упутиће вас у специфичности развоја каријере у овој динамичној области. Догађај је намењен студентима завршних година свих нивоа студија на Универзитету у Београду који су заинтересовани за развој каријере у развојно-технолошким и стартап компанијама које послују у оквиру Научно технолошког парка Београд.

Са студентима ће разговарати представници следећих компанија: InterVenture, BoxSystem, MDPI, UrbiGo, DigitalWorx , Logik Bgrd, Alkemy Play, Teodesk, Beha R&D i FlixBus RS као и запослени у Пословно технолошком инкубатору техничких факултета и Универзитетском центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду. Придружиће нам се и полазници и учесници зимског студентског стартап кампа у Научно-технолошком парку Београд „ParkUp“ који се од 18.до 22.2. одржава у НТП-у на Звездари.

Пријављивање студената отворено је до поноћи 19.фебруара на линку: https://goo.gl/forms/2P4uQjo9he5AntRE2 или попуњавањем упитника испод.

Учешће је бесплатно. Број места је ограничен, зато пожурите и резервишите своје место!

Позивамо вас да искористите ову прилику да се умрежите, повежете са различитим компанијама и сазнате како функционише рад у инововативном сектору, добијете савете за развој каријере, као и информације о могућностима за праксу, запослење или другу врсту ангажовања у складу са својим интересовањима.

Извор: ЦЗРК

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian