Седму годину заредом Конгрес студената економије у организацији Групе за СПЕКОФ ће се одржати на Златибору  од 14. до 18. марта.

У центру пажње су интерперсоналне способности, по којима овогодишњи КОНСЕК носи назив Инвестирај у себе!

Циљ пројекта је окупљање преко 400 студената, еминентних говорника, предавача и панелиста, који ће током пет дана испуњеним предавањима и радионицама моћи да дискутују о мотивацији, подстицању и развоју креативности и тимског духа, јавном наступу и професионалности, у циљу унапређења личних вештина.

Поред формалног образовања студенти треба да поседују и вештине које ће их диференцирати у односу на конкуренцију и помоћи им да стечено знање на најбољи начин примене у пракси.

Учесници ће имати прилику да кроз различита предвања и радионице тестирају и унапреде своје вештине, увиде значај тимског рада, стекну самопоуздање приликом комуникације са људима из пословног живота и јавног наступа. Жеља организатора је да пробуде свест сваког учесника о значају наведених особина и да пруже подстрек за даље усавршавање и непрекидно стицање нових знања.

Делегати ће бити у прилици да чују предаваче које чине проф. др Касим Татич, Јулиа Рак, Милица Малешевић, Иван Томић, Никола Јовановић и многи други. Квалитет Конгреса су препознале компаније и институције као што су Привредна комора Србије, Министарство омладине и спортa…

Важност овог пројекта потврђују и студенти из године у годину, с обзиром да се сваке године смањује време попуњености расположивих места.

То указује на изузетан значај овакве врсте усавршавања код студената, као и да студенти препознају прилике које КОНСЕК пружа за њихов лични и професионални развој.

Извор: Нова економија

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian