“Конференција о еколошкој безбедности – Уозбиљимо се!” је планирана да се реализује у периоду од 9. до 10. новембра 2019. године, у просторијама Факултета политичких наука, Универзитета у Београду. У плану је да се одрже 4 панела, три првог дана, док би другог дана био један панел. Такође другог дана, поред панела биће и два додатна интерактивна догађаја, Case study и Speed dating. Догађај је намењен за укупно 100 пријављених учесника.

На панелима би се дискутовало о различитим и битним темама које прожимају саму тему наше конференције. Панелисти би били из домена академске заједнице, стручњаци, представници државних органа, представници међународних организација, као и људи из приватног сектора. По завршетку дискусија модератора са панелистима, публика би имала могућност да постави своја питања и на тај начин додатно подстакне разговор о овим темама.

Током другог дана конференције планирано је да после панела, уследе два одвојена дешавања, а то су: Case study & Speed Dating. На самом Case study би учествовало између 20-25 учесника (у зависности од броја пријава), који би били распоређени у неколико група. Током трајања овог дешавања (планирано је да имају 1х и 30 минута на располагању), учесници би разматрали и покушали да нађу адекватна решења на задате проблеме, који су опет повезани са самом темом конференције. Преостали учесници конференције би имали прилику да се на Speed dating боље упознају са радом приватних компанија, организација цивилног друштва, think танкова, научним институтима, медијима, који ће имати своје штандове на самом догађају. Ово је намењено учесницима како би могли да сазнају информације које су им потребна, размене своја мишљења о различитим темама, размене контакте и склопе потенцијалне сарадње или пронађу себи праксу или посао.

 

Banner Content
Tags: , , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian