Центар за развој идеја четврти пут заредом организује конференцију Фабрика младих предузетника, у суботу 15. децембра у Свечаној сали Градске општине Врачар од 11 до 16 часова.

фото: Центар за развој идеја

Делегати ће имати прилику да кроз низ кратких презентација успешних предузетника и панел дискусију упознају свет предузетништва и стекну неопходно самопоуздање како би се и сами упустили у предузетнички подухват.

Конференција је усмерена ка предузетништву које у основи није засновано на информационим технологијама, већ на такозваним традиционалним делатностима.

Циљ конференције је информисање и мотивисање младих да спроведу своје пословне идеје у дело.

Конференцију отвара први блок презентација посвећен предузетницима који су се опробали у области производње хране.

Затим ће у оквиру другог блока, своја занимљива предузетничка искуства представити предузетници из области производње пића.

Након другог блока, уследиће панел дискусија чији је циљ представљање могућности за успех у индустрији друштвених и видео игара у Србији.

Последњи блок презентација резервисан је за добре примере предузетништва у области туризма у урбаним срединама.

Важан део конференције представља повезивање учесника, предавача и панелиста. Прилику за упознавање и размену идеја и искустава делегати ће имати током пауза за кафу и ручак.

Предавачи и панелисти поседују завидно предузетничко искуство и спремни су да га поделе како би помогли будућим предузетницима да отклоне недоумице и храбро крену истим путем.

Како бисте се пријавили за учешће на Конференцији, потребно је попунити формулар, односно пријаву.

Након пристигле пријаве, биће послат мејл са упутством за уплату котизације.

Цена контизације за целодневни догађај износи 500 динара и укључује:

Присуство догађају;

Пакет материјала за делегате;

Ручак и освежење током догађаја;

Након извршене уплате, делегати добијају потврду о учешћу путем е-маила. Број места је ограничен, а пријаве су отворене до попуњавања капацитета.

Центар за равој идеја је невладина и непрофитна организација која се бави промоцијом екологије, културе и предузетништва међу младима.

Извор: Центар за равој идеја

Илија Савић, представник организације, био је гост емисије „Актуелно“. Послушајте шта вас очекује за викенд.

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian