IT и бизнис конференција Future is Now одржаће се, по трећи пут, 6. децембра у Београду, у просторијама Opera & Theatre Madlenianum, и окупиће бројне домаће и иностране водеће стручњаке из различитих области попут модерних технологија, савременог бизниса, футуризма, и иновација.


Future is NOW је стручна конференција интерактивног карактера и намењена је професионалцима као и младима који желе да се информишу и науче из прве руке о трендовима који доминирају у IT сфери (Blockchain, Дигитална револуција, AI, VR, AR, ML), праву (GDPR), маркетингу, менаџменту, HR-u и другим областима.

На конференцији вас очекује 45 говорника из иностранства и земље, који ће говорити у 2 сале, 7 динамичних панел дискусија, 4 стручних радионица, 600 учесника и безброј шанси за нетwоркинг и развој.

Говорници ће бити иновативни стручњаци у различитим областима и представници топ менаџмента успешних компанија из земље и света. На конференцији ће, између осталих, говорити и неки од највећих иностраних стручњака: Jean-Christophe Bonis, француски футуриста, др Nikolaos Dimitriadis, стручњак за неуронауку у маркетингу и HR-u, као и Lior Romanowsky, израелски стручњак за AI, VR i AR.

Милош Чевизовић, пројектни менаџер конференције, објашњава зашто је ова конференција толико значајна: “Конференција Future is NOW 2018 представља идеалну прилику да се професионалци из IT сфере, маркетинга, менаџмента и HR-а, упознају са најновијим трендовима, слушају предавања и учествују на радионицама неких од најеминентнијих стручњака, науче о алатима будућности, повежу се и размене идеје са другим стручњацима, као и још много тога. ФИН 2018 је више од стручне конференције, то је најиновативнији догађај у региону – корак у будућност.”

Осигурајте своје место на ФИН 2018 и резервишите своју карту путем званичног сајта: www.futureisnow.rs, на коме можете пронаћи и све додатне информације о догађају, говорницима и агенди.

Banner Content
Tags: , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian