„Коридори Србије“ д.о.о. Београд, 7. фебруара 2020. године, потписали су са седам младих инжењера уговор о стручном оспособљавању на основу којег ће се будући мастер инжењери грађевинарства укључити у извођење послова „Коридора Србије“ д.о.о. Београд и обавезати на завршетак мастер студија у предвиђеним роковима. Комбиновањем учења и праксе, будући стручњаци се припремају за преузимање важних улога у реализацији великих пројеката и развоју инфраструктуре у Републици Србији.

На1. Сајму стипендија одржаном 9.11.2019. године на Грађевинском факултету у Београду на којем су поред осталих компанија, штанд имали и Коридори Србије, заинтересовани студенти могли су да поднесу документацију за пријаву за добијање стипендије, информације о условима, као и да добију информације о раду Коридора Србије. Студенти мастер студија, као и студенти основних студија, показали су велико интетесовање. На конкурс се пријавило 40 студената од којих је, након обављеног поступка селекције, изабрано 7 најбољих студената са којима је и потписан уговор.

„Коридори Србије“ д.о.о. Београд су се, као друштвено одговорна организација и послодавац који води рачуна о стратешком развоју својих потенцијала, определили да дају подршку професионалном развоју младих инжењера и њиховом укључивању у свет рада још за време студирања. С тим у вези, осмислили смо програм који комбинује стипендирање са укључивањем у конкретне послове на највећим инфраструктурним пројектима, чиме се ствара могућност да млади стручњаци стичу радно и професионално искуство упоредо са завршетком свог формалног образовања. Настављајући праксу која се претходних година показала веома успешном, „Коридори Србије“ су студентима мастер академских студија на Грађевинском факултету Универзитета у Београду, пружили прилику да примене своја знања и тако допринесу реализацији великих пројеката из надлежности Друштва.

Извор: plusonline.com

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian