Манифестација „Београдска зима“ трајаће до 31. јануара 2019. године, а за дочек нове године испред Дома Народне скупштине наступиће певачи Саша Ковачевић и Харис Џиновић, као и бендови Бајага и инструктори и Дејан Петровић Биг бенд.

У ноћи пред дочек, 30. децембра испред Дома народне скупштине наступиће Рудиментал, САРС, и Стерео МC’s, док ће 1. јануара на програму од 14 сати бити концерт класичне музике, а затим и наступи Расте, Грамофонџија, Сенидах и Disciples.

Фото: Новости

Поред наведеног музичког програма постоји и Трг бајки испред УК Вук Караџић, новогодишње кућице код Руског цара, Open air cinem на Славији, Бозићно сеоце код Храма Светог Саве и друго. Слоган овогодишње манифестације је „Заокружимо Београд“.

Момчило Бајагић, који ће са својим бендом наступити у Београду 31. децембра рекао је да му је драго што бенд 35 годину постојања дочекује код куће.

„Имали смо заиста успешну годину, пуну наступ, а они који нису успели да дођу до карата за Арену и сви туристи могу да дођу сада. Биће исти систем озвучења као у Арени, дајемо оно најбоље што имамо и очекујем добар провод“, рекао је он.

Певач Харис Џиновић навео је да Београд већ годинама парира светским метрополама у својој понуди, али да тамо нема оваквих дочека.

„Зато и долази толико странаца овде, ускраћени су за тај мерак“, рекао је он и додао да ће му наступ на дочеку Нове године бити велика част и изазов.

Све информације о манифестацији Београдска зима могу се наћи на сајту београдсказима.рс , а доступна је и апликација за мобилне телефоне.

 

Извор: ТАНЈУГ

Banner Content
Tags: , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian