Народни музеј у Београду почиње кампању за промоцију српске културе у земљи и иностранству, у сарадњи с Министарством културе и информисања, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, туристичким организацијама Београда и Србије, Ер Србијом и највећим медијским кућама са националном фреквенцијом.

Кампања је планирана у више фаза, а прва почиње данас и то преко друштвене мреже Инстаграм, у сарадњи са Ер Србијом, саопштио је Народни музеј.

Кампања #јасамумузеју има за циљ да позове пре свега младе људе, али и све остале, да посете Народни музеј, изаберу омиљени експонат и поред њега се фотографишу. Идеја је да се Народни музеј приближи свима и да постане место окупљања и едукације младих људи.

За учешће у кампањи #јасамумузеју потребно је да фотографисати се у Народном музеју Србије, поставити фотографију на Инстаграм налогу са хаштегом #јасамумузеју уз локацију Народни музеј, запратити и означити налог @народнимузеј. Акција траје од данас до 1. децембра, а аутор слике која на крају буде имала највише лајкова добиће на поклон од Ер Србије две повратне авионске карте за Париз.

„Из Народног музеја у Београду директно у Лувр“, поручују из Народног музеја и позивају све грађане да посете музеј у потрази за својим омиљеним експонатом.

Извор: Krstarica

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian