„Merryland“ центар је имао прилике да на овогодишњој Академији модерног менаџмента упозна студенте са основама критичког мишљења кроз анализу текста у оквиру интерактивних радионица на енглеском и српском језику.

фото: blic.rs

Представнице школе, Марија Качавенда, Сузана Миленковић, и Ирена Томић, потрудиле су се да студентима приближе појам критичког мишљења и његову применљивост кроз анализу текста, што је уједно и вештина потребна за полагање одређених међународних испита који су студентима неопходни уколико желе да усаврше своје знање у иностранству.

– Менаџеру који размишља критички може се веровати да ће сваку ситуацију проценити непристрасно и искључиво користећи логику – истакла је Сузана Миленковић, директор наставе.

Академија модерног менаџмента полазницима пружа шансу да се на ефикасан начин кроз низ предавања и радионица еминентних стручњака из различитих области усаврше вештине потребне модерном менаџеру, које ће помоћи да свакодневно доноси правилне, ефикасне и ефективне одлуке, успешно руководи људима и постиже високо постављене циљеве.

Извор: blic.rs

Banner Content
Tags: , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian