Магазин ОРИГИНАЛ који је јединствен по томе да кроз свој садржај промовише позитивне примере младих људи као и успешних пословних људи у циљу обогаћивања заједнице новим сазнањима, обрадоваће све читатељке и читаоце освеженим концептом, новим садржајем и промењеним дизајном.

Још једна од новости биће и могућност поручивања магазина онлајн преко партнера ИК Финеса. Новина је и много већа доступност часописа који се може купити у свим објектима МОЈ КИОСК и другим киосцима широм Србије а од ове јесени биће доступан и у књижарама Делфи, Вулкан и Urban books.

Јасмина Стојановић, пројектна директорка магазина Оригинал, истакла је да новим слоганом ”Твоје идеје. Твој успех. Ти си… ОРИГИНАЛ“, желе да подстакну креативност код људи окупљених око ОРИГИНАЛ заједнице.

„Сматрам да је константна промена у животу добра, јер симболише напредак, а јесен је идеално време за окретање новог листа. Зато смо одлучили да нашем магазину удахнемо нови живот. Поред новог дизајна и садржаја, жеља нам је била да магазин учинимо још доступнијим свима онима који желе да се свакодневно усавршавају, информишу и науче нешто ново. Криза изазвана пандемијом KОВИД-19 нам је показала да се брзо морамо прилагођавати, зато смо и донели одлуку да кренемо и са онлајн продајом, а захваљујући издавачкој кући Финеса, магазин Оригинал ће поред људи из Србије, моћи да стигне и до људи из дијаспоре“, рекла је Јасмина Стојановић.

Неке од најистакнутијих личности који су дали ексклузивни интервју за Оригинал су уредница америчког издања Вога Ана Винтур, светски познати глумац Леонардо ДиКаприо, прослављени модни дизајнер Џон Галијано, оснивач највеће едукативне платформе Миндваллеy, Вишен Лакхијани, један од најпознатијих домаћих дизајнера Славимир Стојановић Футро, као и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Уз куповину новог броја, све читатељке и читаоци добиће на поклон Колоид кесицу антибактеријског гела за руке са сребрним јонима.

Оригинал је некомерцијална платформа коју је 2015. године основала Фондација Новак Ђоковић, са циљем оснаживања младих у Србији кроз промоцију позитивних вредности међу којима су проактивност, преузимање одговорности за успех у животу, предузимљивост, одговорност према заједници, позитиван поглед на живот и свет, као и промоција појединаца односно организација које по тим вредностима живе и раде.

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian