Услед велике заинтересованости, Београдска отворена школа расписује други уписни рок за пријем нове генерације студената и позива те да се пријавиш на једногодишњи образовни програм Студије будућности. Конкурс је отворен до недеље, 8. септембра до 23:59 часова.

фото: www.glaskotorvarosa.com

Програм је намењен студентима који ће у октобру 2019. године бити четврта година основних студија, апсолвенти или студенти мастер студија, старости до 27 година, природних, техничко-технолошких и друштвено-хуманистичких факултета, свих универзитета у Београду.

Програм Студије будућности је једногодишњи програм неформалног образовања који се темељи на мултидисциплинарним модулима знања и вештина, Alumni2Students  програму менторства, програму стажирања и изради завршног пројекта.

Циљ програма је да одабране студенте на иновативан начин упозна са трендовима и изазовима пред којима се налази савремени свет. Студенти кроз панел дискусије, предавања, радионице, Скyпе конференције, неформална дружења откривају и опипавају трендове будућности у савременом свету са циљем да постану носиоци позитивних промена у нашем друштву.

Избор студената за Студије будућности одвија се у три фазе:

Пријављивање кандидата,

Провера знања,

Интервју и коначан избор.

Детаљније о свим фазама пријаве, али и о осталим важним информацијама можете погледати ОВДЕ.

Извор: Београдска отворена школа

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian