БЕОГРАД – Japan Tobac co International (JTI) и Амбасада Јапана расписали су конкурс за Сакура стипендије, на којем право учешћа имају сви студенти основних и постдипломских студија, као и истраживачи који нису запослени пуно радно време.

Амбасада и ЈТИ позивају младе истраживаче и студенте да истраже Јапан, буду оригинални и креативни, предложе тему за истраживачки рад и освоје Сакура стипендију, саопштио је ЈТИ.

„Компанија ЈТИ верује да и у најтежим временима треба охрабривати младе да стичу нова знања и негују своју радозналост и зато смо одлучили да сада распишемо конкурс за доделу Сакура стипендија. Верујемо да време које студенти проводе код куће могу квалитетно искористити за истраживање и да можемо и ове године очекивати сјајне идеје које ће допринети примени најбољих пракси из Јапана у Србији“ изјавио је директор корпоративних послова ЈТИ и Председник Јапанске пословне алијансе у Србији Горан Пекез.

плате, плацање, пензије, исплата, уплата, уплацивање, кредит, кредити, стипендије, стипендија, динари, динар, новац, јпг, 660x330

Пријављивање на конкурс трајаће до 29. маја 2020. године.

Сакура стипендија добила је име по јапанском стаблу трешње које је познато као симбол среће и просперитета.

ЈТИ и Амбасада Јапана верују да ће управо талентовани истраживачи и студенти, као што су добитници Сакура стипендије, донети просперитет Србији и допринети јачању пријатељства између два народа.

Извор: rtv.rs

Banner Content
Tags:

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian