„Наши студенти добиће прилику да усвоје вештине директно од ментора, водећих људи из успешних домаћих и међународних компанија, који ће гостовати на факултету и заједно са студентима решавати проблеме са којима се свакодневно суочавају на радном месту. Будући да ће се ментори смењивати сваког месеца, полазници ће се упознати са различитим делатностима и усвојити широк спектар знања. Наша жеља је да студентима олакшамо усклађивање факултетских обавеза и стицање неопходног практичног искуства, које ће их сутра учинити још конкурентнијим на тржишту”, рекао је продекан Економског факултета, проф. др Драган Лончар, поводом свечаног отварања Екоф Бусинесс Лаба.

Иако су млади навикли да одлазе у компаније на усавршавање, по први пут, важна пословна имена биће им лако доступна за савет кроз Екоф Бусинесс Лаб. Осмишљен да приближи студентски свет пословном свету, оспособиће студенте за практично размишљање и бити инкубатор младих бизнис талената.

На свечаном отварању поред продекана присутнима се обратила и партнер компаније ЕY Данијела Мирковић. Након обиласка новопремљених просторија ове лабораторије, одржана је панел дискусија на тему Емплоyер брандинга.

Извор: Najstudent.com

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian