Студент си завршних година факултета или високе школе, или већ дипломац, али без много радног искуства? Ако си уз то комуникативан и одговоран, а красе те ипредузетнички дух, самоиницијатива и добре организационе способности, онда си можда баш ти будући практикант у компанији  „Лидл Србија“.

фото: Студентски живот

Компанија „Лидл Србија“ покренула је двомесечни програм праксе „A LIDL bit of Experience“  за студенте завршних година одређених факултета и високих школа, као и за дипломце без искуства који желе да стекну практична знања и увид у начин рада у великој компанији. Пријаве трају до 22. априла путем сајта  karijera.lidl.rs на којем су описани критеријуми које треба да испуниш и позиције које се траже, а пракса почиње 1. јула, званичним даном добродошлице за све практиканте.

Компанија „Лидл“ , која је награђена признањем „Top Employer Europe”, у Србији запошљава више од 1500 људи. Ако будеш одабран као нови практикант, „Лидл Србија“ ће са тобом склопити уговор и обезбедити одговарајућу месечну накнаду, уз велике могућности заучење, професионални развој и напредак.

Наравно, на располагању ће ти бити помоћ ментора, који ће те увести у радно окружење, детаљно упознати са задацима и дати смернице и повратне информације о раду, свеу циљу да што више научиш. Твоје обавезе биће обављање дневних задатака и спровођење конкретног пројекта.

Практиканти који успешно заврше овај програм добиће препоруку, као и потврду о завршеној пракси.

Извор: Студентски живот

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian