Поводом обележавања Дана студената Установа ,,Студентски центар Београд“, студентске организације и удружења домова организовали су турнире у баскету, стоном тенису, женској одбојци и футсалу.

Турнир у баскету одржан је на спортском терену у Студентском граду 23. и 24. марта.

Треће Место освојила је екипа СД ..4. Април“ победом над екипом  Жарка Мариновића резултатом 17 на према 7. У финалу су се такмичили СД Карабурма и Студентски град, победу је однео Студентски град резултатом 16 на према 13.

Турнир у стоном тенису одржан је 30. марта у спортској Сали Студентски град.

1.место освојио је Богдан Пршић из студентског дома“Кошутњак“, 2.место припало је Предрагу Гроздановићу, станару студентског дома „Карабурма“, док су 3. место поделили Лазар Лукић станар Студењака и Лазар Савковић из студентског дома“4.Април“.

Турнир у женској одбојци одржан је у спортској Сали СД 4. Април  30 и 31 марта. У утакмици за треће место борили су се СД 4. Април и СД Пенезић. Треће место је освојила екипа СД 4. Април победом од 2:0 у сетовима. У финалу снаге су одмерили СД Студентски град и СД Карабурма. Победу је однела екипа СД Карабурма резултатом 2:1 у сетовима.

Студенти су снаге одмеравали и у футсалу. Овај турнир одржан је НА спортском терену у студентском дому 4. Април у периоду од 30.марта до 2. априла. Треће место је припало екипи СД Карабурма победом СД Кошутњак 2:0.  У финалној утакмици учествовале су екипе СД Студентски град дом II и СД Пенезић, где је Студентски град изашао као победник резултатом 2:0.

Последњег дана турнира одржана је и ревијална утакмица између сектора смештаја и сектора за исхрану и стручно оперативне послове.

Радио – телевизија Студентски град и ове године преносила је поједине утакмице.

 

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian