Већ дванаест година уназад, сваког лета српска престоница жељно очекује преко 150 студената из свих делова света. Међународна студентска недеља у Београду ће се ове године одржати од 14. до 22. јула под слоганом „Будућност зове“, а домаћи и страни учесници ће имати прилику да уживају у разноврсним манифестацијама забавно-едукативног карактера.

Позивају се сви заинтересовани млади да учествују у организацији највећег студентског фестивала у Југоисточној Европи! Волонтери на фестивалу ће добити могућност да стекну разноврсна корисна искуства попут вештина организовања и управљања догађајима, дружења са вршњацима из читавог света и упознавања њихових култура. Обзиром на то да је пројекат интернационалног карактера, званични језик фестивала је енглески.

Волонтерски сектори на фестивалу су:

Group guide волонтери/ке, који ће координисати групама учесника приликом одржавања различитих манифестација, а самим тим ће бити у сталној, непосредној комуникацији са њима.

Info&host волонтери/ке, који ће бити на располагању учесницима приликом доласка, смештаја и упознавања са основним информацијама током фестивала.

Сектор логистика, који представља једну од најбитнијих предуслова за успешно функционисање фестивала.

Media волонтери/ке – видео/фото, који су задужени да забележе све лепе тренутке у току фестивала и претворе их у успомене.

УСЛОВИ ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ :

– Особе старости између 18 и 30 година са местом боравка у Београду;

– Познавање енглеског језика;

*У случају да се пријављујете за медија волонтере/ке, од вас се очекује да фотографишете/снимате све догађаје током фестивала, због чега је пожељно познавање рада у Photoshop-у или неком сличном програму за обраду фотографија и монтирање видеа. Media сектор традиционално највише сарађује са PR тимом, будући да им управо они обезбеђују део материјала за саопштења, сајт и све друштвене мреже.

Рок за пријављивање волонтера је 17. маj.

Извор: studentskizivot.com

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian