Организација српских студената у иностранству, у оквиру пројекта „Млади у покрету“, организује једнодневну конференцију о мобилности младих, дана 26. новембра, у хотелу „88 rooms“ у Београду.
Конференција има за циљ окупљање младих људи из читаве Србије, са и без искуства у програмима академске или друге мобилности, који ће заједно са присутним представницима/цама релевантних институција и организација цивилног друштво говорити о стању и унапређењу мобилности младих из Србије. Задатак свих присутних биће креирање јединствених препорука у области мобилности, које ће бити прослеђене свим актерима који се баве овом темом. Кроз заједничку, отворену и продуктивну дискусију желимо да конференције допринесе не само изградњи поверења и сарадње између младих, цивилног и државног сектора, већ и унапређењу општих услова учешћа младих у различитим видовима студентских и стручних размена, као и програмима основних, мастер и докторских студија на престижним европским и светским универзитетима.

Ако си спреман/на да активно допринесеш дискусији, ентузијастичан/на да будеш део важних прича и заинтересован/на за ову тему, пријави се!
● Млади узраста од 15 до 30 година и појединци
● Представници/е организација цивилног друштва и друге заинтересоване стране

Пријаве су отворене до 10. новембра, у 23:59 часова.

Учесницима ван Београда биће покривени путни трошкови у висини цене повратне аутобуске карте од места пребивалишта до Београда. Додатно, биће им обезбеђен смештај у хотелу „88 rooms“ ноћ пред конференцију.
Свим учесницима биће обезбеђени материјали за рад, ручак на дан конференције, као и освежење током кафе паузе.

Пројекат „Млади у покрету“ спроводи Организација српских студената у иностранству уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Извор: ossi.rs

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian