Академија 28 и овог месеца студентима Универзитета у Београду даје попуст на карте за представу ,,Кара Таван” која се игра 24. јаунара од 20  часова.

Цена карте износи 150 динара, а ви се можете пријавити слањем поруке у inbox facebook странице СПУБ (име, презиме, назив факултета на ком студирате и колико карата желите). Број карата је ограничен.

фото: KupiMe.com

Реч писца:

Двоје младих, срећни и сами, у изнајмљеној мансарди… Док не дође њена мајка… На кратко… Ситуација не тако ретка, али овде су ствари мало компликованије. Мама има своје идеје које покушава по сваку цену да спроведе у дело. Ћерка се противи, но крв није вода… А зет ко зет, мало у кући, а више ван ње. Више због посла, а мање због таште… Или је обратно? Мајка истерује мак на конац, зет повремено узвраћа стрелице које су му упућене, а ћерка изиграва амортизер… Док јој мајка не “отвори очи”.

Реч редитеља:

Таман сте помислили да ништа не може да угрози вашу љубавну идилу и да нико не може да угрози вашу јутарњу романтику, али ето ЊЕ!!! Мајка, ташта, жена која вас познаје боље од вас самих. Ћерки отвара очи, а зету оверава чланску карту за удружење швалера. КАРА ТАВАН, изузетно питка представа која у себи комбинује комедију карактера и комедију ситуације натераће вам сузе на очи и поново вам омогућити да се препознате у ликовима са оне стране рефлектора. Пријатно и љуби вас ташта!

Наредно играње је у петак, 22.02.2019. у 20 часова, а цена редовне карте 500 динара.

Извор: СПУБ/ Академија 28

Banner Content
Tags: , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian