У Београду ће  од четвртка 21. до недеље 24. фебруара бити одржан Сајам туризма. „Лето је ближе него што мислите“, слоган је овогодишњег Сајма.

фото: Београдски сајам

Ако још нисте одлучили где ћете провести летњи одмор, Сајам туризма је прилика да пронађете аранжман који ће одговарати вашем џепу.

Најављени сајамски попусти су од 5 до 50%, у зависности од агенције и дестинације.

Домаће туристичке агенције припремиле су понуде за традиционалне летње дестинације, али и оне егзотичније, а посебно ће се представити Бугарска, која је земља-партнер овогодишњег Сајма туризма.

Најављујући сајам, амбасадор Бугарске Радко Влајков рекао је да ту земљу за годину дана посети 9,3 милиона туриста а од тога је 421.000 српских туриста, док у Србију стигне 471.000.

Срби у Бугарску, која кроз туризам оствари 12 одсто бруто националног дохотка, иду на море и на скијање, а амбасадор каже да поред културно-историјског туризма, Бугарска може да понуди и велнес туризам, омладински и екстремни туризам.

Осим понуда туристичких агенција и представљање разних земаља (више од 650 директних излагача и суизглача из 38 земаља), на Сајму вас, између осталог, очекује и виртуелна соба „Види Србију“.

Први пут ће се на Сајму туризма представити Малдиви, а на сајам се враћају Индонезија и Куба.

Паралелно ће бити одржан и Сајам вина током којег ће се представити 181 излагач из 10 држава – први пут из Турске и Аустрије.

Радно време сајмова:

ЧЕТ-СУБ, 21-23. фебруар: 10 – 19 часова

НЕДЕЉА, 24. фебруар: 10 – 18 часова

Улазнице: Цена појединачне улазнице је 400 динара, групна улазница је 300 динара групна улазница за ђаке и студенте 300 динара.

Паркинг: 200 динара по сату.

Извор: Мондо

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian