Економски факултет Универзитета у Београду постао је део глобалне мреже факултета из области пословног управљања ЕФМД, као једина чланица ове престижне асоцијације из Србије. Захваљујући томе, студенти и дипломци Економског факултета од сада ће имати могућност да директно конкуришу за праксу или посао у својој струци, у 88 земаља широм света.

foto: kurir.rs

Поред пракси у више од 400 домаћих партнерских компанија које су обезбеђене свим студентима завршних година, Економски факултет својим студентима на овај начин даје могућност и за праксу у иностранству, како би се што боље припремили за домаће и међународно тржиште рада.

Осим тога, чланством у асоцијацији ЕФМД, Економски факултет ће, у сарадњи са осталим учесницима ове мреже, активно радити на увођењу и примени најсавременијих светских стандарда из области пословног управљања, чиме ће наставити да активно доприноси и унапређењу општег квалитета високог образовања у нашој земљи.

ЕФМД чини 900 институционалних чланова и окупља више од 25.000 стручњака из академске заједнице, бизниса, јавне управе и консалтинга у целом свету.

Извор: najstudent.com

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian