Компанија Филип Морис (Philip Morris) трећу годину заредом организује програм плаћене стручне праксе Инкомпасс, намењене студентима завршних година основних и мастер студија.

Пријаве су отворене до 11. децембра за укупно пет позиција у Београду и у Нишу

Предраг Милинковић је полазник друге генерације Inkompass стручне праксе у Филип Морису. За мање од годину дана рада са ИТ тимом у компанији, добио је прилику да води свој први пројекат – имплементацију онлајн трговине (е-цоммерце) за тржишта Босне и Херцеговине и Албаније.

„Завршио сам студије из области ИТ-а и раније нисам замишљао како изгледа рад у мултинационационалној компанији, нити сам програмирање повезивао са бизнисом. Праксу доживљавам као свој први прави посао јер је веома динамична и много тога сам научио кроз свакодневну комуникацију и размену искустава са колегама на другим тржиштима“, каже Милинковић.

Пет отворених позиција у Београду и Нишу.

Осим у одељењу ИТ-ја у Београду, у овогодишњем Inkompass програму биће отворене позиције и у оквиру дизајна корисничког искуства (consumer journey), као и продаје. У Нишу ће пракса бити организована из области заштите на раду и у производњи.

Могућност даљег развоја каријере у компанији Филип Морис

Студенти који желе да уче и усавршавају се кроз деветомесечну праксу у Филип Морису радиће на реалним и изазовним пословним пројектима. По завршетку праксе, најуспешнији студенти могу добити и прилику за даљим развојем своје каријере унутар наше компаније.

„Inkompass је глобални програм стручне праксе којим Филип Морис охрабрује младе људе да своју каријеру започну у мултинационалној корпорацији. У добу дигиталне економије и дисрупције која се дешава сваком бизнису, па и традиционалним индустријама као што је дуванска, наш је задатак да ове изазове прихватимо и привучемо нова знања младих који се уз дигитализацију професионално развијају“, рекла је Милица Јовић, директорка људских ресурса за југоисточну Европу у компанији Филип Морис.

Филип Морис у Србији запошљава више од 900 људи и захваљујући одличним условима за рад и професионално усавршавање годинама уназад добија међународно признање „Тop Employer“.

Више информација о пријавама на Inkompass праксу, које су отворене до 11. децембра налазе се на сајту  www.inkompass.global.

 

Извор: B92

Banner Content
Tags:

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian