Студентски дом „Студентски град“ посетили су представници студентских домова из региона. Гости су обишли сва четири блока, студентски ресторан, као и просторије Радио – телевизије Студентски град. Како функционише највећи студентски дом у Београду госте је упознао директор Установе Студентски центар „Београд“ Горан Минић, управници домова, као и помоћници директора за смештај, студентски стандард и организацију и развој.

„Дошли су нам гости из земаља из окружења, из Студентског центра Подгорица, из Дома ученика и студената из Котора, из Бањалуке и са Пала. Очекујемо и госте из Словеније и Скопља“, каже директор Минић.

„Циљ посете је размена искуства, да они виде на који начин ми радимо и пружамо услугу нашим студентима, као и ми да видимо на који начин они то раде“, наглашава Минић.

Дамјан Шкипина директор Студентског центра „Пале“ каже да у овом дому живи око 500 студената. Оцењује да су собе и смештајни капацитети   доста слични као у Сарајеву, само што у овом Студентском граду живи више студената.

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian