У октобру 2020. године ћеш имати до 27 година и бити студент/киња завршне године, апсолвент/киња или студент/киња мастер студија на неком од београдских универзитета? Искористи наредних годину дана на најбољи начин и постани студент/киња 28. генерације СТУДИЈА БУДУЋНОСТИ.

фото: Београдска отворена школа

Студије будућности су образовни програм на ком се знање стиче и дели на јединствен и другачији начин. То је прилика за радознале, амбициозне и свестране студенте и студенткиње да развијају критичко мишљење, оригиналност и вољу за сазнањем.

Кроз предавања и радионице на четири модула знања и вештина сазнаћеш о различитим аспектима будућих промена, стећи ћеш нова искуства и познанства и научити како да савладаш изазове са којима се суочава генерација будућности.

Поред тога, Студије будућности обухватају и:

Alumni2Students програм менторства – један од 1.269 бивших полазника/ца нашег програма биће твој први савезник у каријерном и личном развоју и прва веза са пословном заједницом за коју си заинтересован/на;

Програм стажирања – стећи ћеш своје прво радно искуство у некој од партнерских организација и институција из цивилног, пословног, академског и јавног сектора;

Израду завршног пројекта – добићеш своју прву референцу објављивањем студије случаја, академског рада, предлога практичне политике или аудио подкаста.

И то није све – кроз све ове активности ћеш пролазити са 20-25 сјајних младих људи са различитих факултета и радити на себи кроз групне психолошке радионице, путовати и открити своју улогу у тиму, учествовати у спортским активностима и још много тога.

Како би се успешно пријавио/ла на Студије будућности потребно је да доставиш:
1) Попуњен упитник
2) Своју биографију, користећи форму коју можеш на сајту БОШ-а
3) Кратак есеј на тему: „Који су то изазови које можемо очекивати у будућности и како да се за њих припремимо?“ (500-600 речи)
4) Две препоруке, од којих је барем једна академска
5) Транскрипт оцена са факултета

Рок за пријаву је среда, 2. септембар до 23:59.

Након што доставиш комплетну документацију и успешно прођеш први круг, позивамо те на други круг селекције који се састоји од тестова опште информисаности, енглеског језика, тестова личности и способности. Трећи корак је прилика да се уживо упознамо и твој тренутак да заблисташ! Кроз интервју са комисијом имаћеш прилику да се још боље представиш и покажеш зашто си баш ти део нове генерације будућности, наводи се у конкурсу.

Уколико имате питања или нејасноћа, пишите на  на upis2020@bos.rs или позови на 063687763.

Више информација на http://www.bos.rs/sb/

Извор: Београдска отворена школа

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian