Центар за развој каријере у сарадњи са компанијом Continental организује радионицу „Менторство у срцу“ за студенте завршних година основних и мастер студија, као и за оне који су недавно дипломирали на неком од факултета Универзитета у Београду.

Радионица „Менторство у срцу“ одржаће се 27. фебруара са почетком од 13 часова у Ректорату Универзитета у Београду (Учионица у поткровљу, Студентски трг 1).

Фото: ЦЗРК

Дејана Великић и Тања Божић , HR Бизнис Партнери из компаније Continental , током трочасовне радионице упознаће студенте са појмовима менторства, менторског процеса, улогама и особинама ментора и менторисаног.

Циљ радионице је да се оснаже млади приликом потраге за ментором, да сазнају како менторство може бити успешно и на који начин могу из менторског односа извући максимум и како да буду изврсни у жељеној области.

Позивају се заинтересовани за радионицу, да се пријаве до 24. фебруара у поноћ попуњавањем упитника у наставку. Пријављени ће бити обавештени о статусу своје пријаве путем мејла уз коју ће добити и детаљну агенду радионице.

Извор: ЦЗРК

 

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian