Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду реализоваће радионицу „Управљање стресом“ у оквиру програма Економског факултета ЕКОФ Животна школа у понедељак, 25. фебруара у пероду од 13 до 16 часова.

Фото: ЦЗРК

На овој радионици учесници ће имати прилике: да науче како да препознају прекомерни стрес, да идентификују слабе тачке свог организма у реакцији на стрес, да овладају техникама управљања стресом у најчешћим стресним ситуацијама попут испитног рока, јавног наступа, интервјуа за посао, првог радног дана на пракси/послу и сл, да осмисле стратегије за превенцију стреса у личном и професионалном животу

Пријављивање за учешће на радионици је обавезно и врши се попуњавањем ФОРМУЛАРА. Рок за пријаву је субота, 23.фебруарa у поноћ.

О статусу пријаве пријављени ће бити обавештени путем телефона или електронске поште.

 

ЦЗРК тражи појачање

ЦЗРК отворио је конкурс за праксу на позицији Практикант – Сарадник у промоцији и реализацији програма каријерног саветовања. Сви заинтересовани могу да се пријаве као уиграни пар или индивидуално до 21. фебруара. Трајање праксе је 4 месеца. Практикатни ће имати прилику да науче више о каријерном саветовању, селекцији кандидата, промоцији онлајн и уживо као и о организацији догађаја.

Фото: ЦЗРК

Извор: ЦЗРК

 

Banner Content
Tags: , , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian