Ротари клуб Суботица расписао је конкурс за доделу ученичких и студентских стипендија за школску 2019/20. годину.

Право учешћа на конкурсу имају ученици и студенти који похађају факултете, високе школе струковних студија и средње школе чији је оснивач Република Србија и чије је место пребивалишта Суботица. Стипендије се додељују ученицима другог, трећег и четвртог разреда средњих школа, као и студентима друге, треће, четврте, пете и шесте године факултета и високих школа струковних студија.

За стипендију не могу конкурисати апсолвенти, понављачи, односно студенти који обнављају годину, кандидати старији од 26 година и кандидати који су у сродству са члановима Ротари клуба Суботица, у правој линији и до трећег степена бочне линије.

Ове године биће додељено укупно три стипендије, и то две за ученике средњих школа у износу од 7.000 динара месечно и једна за студента факултета или високе школа у износу од 8.000 динара месечно.

За учешће на конкурсу, потребно је попунити пријавни формулар који се налази на сајту Ротари клуба Суботица, а пријаву у електронској форми потребно је послати на  rcsubotica.konkursi@gmail.com. Рок за пријаву је 15. март, а резултати конкурса биће објављени најкасније до 30. марта.

Извор: subotica.com

Banner Content
Tags: , , , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian