Традиционални Светосавски турнир у шаху за студенте и професоре факултета, виших школа и академија у Београду одржаће се на Православно богословском факултету у уторак, 29. јануара 2019. године са почетком од 16.00 сати.

фото: pravda.rs

Право учешћа имају студенткиње, студенти и професори факултета, академија и високих школа у Београду, као и гости по позивници организатора. Игра се швајцарски систем (компјутерско паровање), седам кола, а темпо игре је 10 минута плус 5 секунди по играчу за целу партију.

Обезбеђене су новчане награде за најбоље, пехари, медаље, дипломе и графике за најбоље пласиране студенткиње, студенте и професоре. Такођету су и  вредне награде у литератури и предметима (Епархија Бачка, Патријаршијски Управни Одбор СПЦ, Издавачки фонд СПЦ Архиепископије београдско-карловачке, Задужбина манастира Хиландар, Музеј Српске Православне Цркве, Редакција „Православља“, Библиотека Српске Патријаршије) и друге пригодне награде

Пријаве за турнир могу се извршити у просторијама Универзитетског спортског савеза Београда, улица Балканска 4/1 или на телефон 011/2688-640. Пријаве се примају и на дан такмичења до 15.45. Организатори обезбеђује шаховске гарнитуре и сатове.

Извор: pravda.rs

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian