„Хладно је за Штранд – идемо у Недерланд“ и „Танго заплеши – Аргентини се насмеши!“ су два нова хуманитарна пројекта које у оквиру предмета Анимација и логистика у туризму, припремају студенти треће године Хотелијерства Департмана за географију, туризам и хотелијерство Природно математичког факултета.
PMF

Наиме, практични део испита се састоји од организовања тематског догађаја и до сада је приређено готово 50 таквих манифестација у оквиру којих су студенти представљали разне народе и државе, односно њихове туристичке вредности и у исто време помогли удружењима, институцијама или онима којима је у том периоду помоћ била потребна. Обе манифестације се одржавају у ресторану „Рибарац” на Рибарском острву. Тематско вече „Хладно је за Штранд – идемо у Недерланд“ заказано је за 28. јануар, од 20 сати. Циљ пројекта је да прикаже Низоземску/Холандију као изузетну туристичку дестинацију, с посебним акцентом на њен туристички потенцијал и културно-историјско наслеђе. Прикупљени новац ће се преко Фондације „Тате Новосађани“ усмерити за Николинино и Костино лечење. Девојчица и дечак болују од леукемије и потребна им је помоћ.

Вече „Танго заплеши – Аргентини се насмеши!” биће одржано у уторак, 4. фебруара, од 20 часова. Циљ те тематске вечери је да гости кроз целовечерњи програм упознају Аргентину као изузетну туристичку дестинацију, кроз њене специфичне обичаје, с посебним акцентом на плес танго. Прикупљени новац ће се усмерити Удружењу „Ханина нада” које је основано 2004. године с циљем да помогне и пружи подршку породицама с децом са сметњама у развоју и инвалидитетом.

Извор:  Dnevnik.rs

Banner Content
Tags:

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian