Студентска организација European Students of Industrial Engineering and Management Београд већ дуги низ година гаји и развија односе са студентима широм Европе, те ће се та традиција наставити и овог марта у Београду.

Пројекат „Be a Project Manager for 5 Days powered by Delhaize“ се први пут организује управо у нашој престоници од 2. до 8. марта, где ће студенти Факултета организационих наука имати прилику да угосте 20 интернационалних студената и приближе им тему пројектног менаџмента, једну од најактуелнијих тема данашњице.

ESTIEM LG Београд представља локалну групу Удружења европских студената индустријског инжењерства и менаџмента са седиштем на Факултету организационих наука. ESTIEM је пројектна организација која броји око 150 чланова и у Београду постоји већ 14 година.

Она пружа члановима, али и осталим студентима, могућност да кроз пројекте стекну знање из области менаџмента, као и искуство и праксу у раду са компанијама и вештине савладавања проблема који се у њој јављају.

Оно што ESTIEM посебно издваја, јесу интернационални пројекти, где ESTIEM мрежа која је разграната на 76 локалних група, што подразумева седишта у 76 различитих европских градова, уједињује активне студенте који су жедни знања и индивидуалног напретка.

Један од интернационалних пројеката јесте већ поменути „Be a Project Manager for 5 Days powered by Delhaize“ , на којем студенти ФОН-а месецима вредно раде, како би партиципантима представили Србију у што бољем светлу и Београд као град који пружа безброј прилика за стицање знања и искустава из области управљања пројектима.

Организациони тим је спремио и мноштво изненађења која ће употпунити сам догађај, и кроз бројне забавне и ноћне активности створити жељу учесницима да поново посете Београд.

– Пројектни менаџмент је данас једна од области које су примењиве у сваком послу и знање из те области је тражено у компанијама широм света, зато је велика част што ће ову тему обрађивати управо стручњаци са наших простора и страним студентима, путем предавања и радионица, покушати да пренесу њихова дугогодишња и завидна искуства – наводи се у саопштењу.

Осим тога, студенти из разичитих локалних група, као и студенти из ESTIEM LG Београд, имаће прилику да посете компанију, где ће из прве руке моћи да виде све оно што су претходно слушали и о чему су учили.

Овај студентски пројекат су подржале и престижне интернационалне компаније као што су  ManpowerGroup и IKEA које су златни партнери догађаја, као и Делхаизе Србија као главни покровитељ пројекта и годишњи партнер организације.

Генерални едукативни партнер пројекта је IPMA Србија, која уједно представља и једну од водећих едукативних институција из области пројектног менаџмента у целом свету.

Више информација о догађају и организацији ESTIEM LG Београд можете видети на сајту студентске организације – естием.орг.рс, као и на друштвеним мрежама Фацебоок-у – ESTIEM LG Белграде, Инстаграм-у – @estiemlgbelgrade и пословној мрежи LinkedIn – ESTIEM LG Белграде.

Извор: ekapija.com

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian