Екипа „Играј сигурно“ са Факултета организационих наука проглашена је данас за победника првог националног такмичења „Осигурај знање 2019“.

фото: Курир

Такмичење су организовали Удружење осигуравача Србије и Факултет организационих наука, а такмичари су имали задатке да пронадју решења за проблеме са којима се суочава осигуравајућа индустрија у Србији. Најбоље решење имала је екипа „Играј сигурно“ у којој су били Нина Дјелић, Дуња Пауновић, Исидора Перовић и Лука Делић са Факултета оруганизационих наука, а као награду, своје решење презентоваће на Копаоник бизнис форуму у марту.

Чланови те екипе су на најбољи начин дали одговор на питање, како да се повећа свест о осигурању и унапреди комуникација са младима.

Председник Управног одбора Удружења осигуравача Србије Мирко Петровић рекао је да је важно да се подигне свест и знање о осигурању и да је корисно да се зна шта млади мисле о томе, како би на основу њихових идеја и иновација осигуравајуће куће могле да прилагоде пословну политику.

„Такмичење ‘Осигурај знање’ показало је да морамо више да радимо на едукацији и информисању јавности и привреде о осигурању. Студенти су указали да је едукација о том питању главни проблем, а не су само стандард и економија. Слика осигурања се може побољшати ако се улаже у едукацију о осигурању, привлачење младих људи у ту индустрију и развој кадрова“, рекао је Петровић.

У финалу је учествовало осам тимова са факулетата из Ниша, Београда, Новог Сада и Крагујевца који су били у карантину 24 сата са задатком да пронадју најбоље решење за проблеме са којима се суочава индустрија осигурања.

Извор: Бета

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian