Уз сагласност министра просвета, науке и технолошког развоја, Установа Студентски центар „Београд“ је донела одлуку да ће студенти бити ослобођени плаћања станарине у домовима од обуставе рада установа студентског стандарда (16.2.2020.) до датума када ће бити омогућен повратак у собе. Већ уплаћена станарина за део марта када нисте били ту биће урачуната у наредним месецима. Такође, бонови који су уплаћени у марту месецу, моћи ће да се искористе у току месеца маја.

фото: sc.rs

„И у току ванредног стања, неке наше колеге су ванредно радиле, па ће вас домови дочекати у нешто другачијем издању. Надамо се да ћете приметити да је велики број соба освежен, купатила обновљема, да су неки кварови отклоњени, зидови окречени, клупе замењене, зацађено цвеће, офарбане значајне металне површине после више деценије“, наводи се у саопштењу Студентског центра.

Установа је такође донела одлуку да ће по повратку у домове, свим студентима станарима, бити омогућено и бесплатно: коришћење теретана у домовима у једном месецу по вашем избору, термин у сауни у Студентком граду, бесплатно коришћење паркинга за један месец, за студенте који поседују лични аутомобил и бесплатан термин за прање веша у домским перионицама.

Извор: Студентски центар

Banner Content
Tags: , , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian