Студентска картица је мултифункционални електронски документ студента која се употребљава приликом коришћења услуга Установе Студентски центар „Београд“.

Неопходна је приликом ИСХРАНЕ: куповине и потрошње мени оброка за исхрану и СМЕШТАЈА: плаћања домских трошкова.

Такође, служи као електронски новчаник и здравствени картон за лечење на Студентској поликлиници Београд.

Помоћу ње се може: ући у било који објекат Установе, платити станарина, уселити/иселити се или извршити замена места у студентском дому, задужити домски инвентор, платити депозит приликом усељења, платити термин за веш машину, пријавити преноћиште, користити електронске браве на вратима соба и других просторија, укључити/искључити светла у собама, уписати лекарско уверење у Студентској поликлиници,
посетити било који део света и сви ће знати да сте студент!

Право на издавање студентске картице имају сви студенти који су уписали зимски семестар текуће
школске године, без обзира јесу ли станари домова или нису.

Право на исхрану у ресторанима Установе имају сви студенти Универзитета у Београду или приватних факултета, на буџету или самофинансирајући. Мени оброци купују се на благајнама ресторана и на инфокиосцима само помоћу студентске картице, уписују се на чип картице а након искоришћеног оброка, скидају се са чипа.

За издавање студентске картице потребно је донети: личну карту, индекс са уписаним зимским семестром или потврду с факултета на увид, захтев за издавање студентске картице који се купује на нашим благајнама и попуњава подацима из личне карте, након што запослени провере индекс и утврде да су услови за поседовање картице задовољени, потребно је и приложити рачун о уплати за потребе израде картице.

Студенти Медицинског, Правног, Биолошког, Машинског или Факултета организационих наука, студентску картицу коју су већ извадили на факултету могу да активирају у УСЦБ и тиме стекну право да користе услуге Студентског центра „Београд“. Активација картице врши се у просторијама Службе за информационе технологије.

Приликом активације картице, донети на увид индекс, личну карту као и рачун о уплати надокнаде за активацију. Студентска картица УСЦБ “Београд” садржи ЕYЦА и ИСИЦ попусте, као и УНИQА осигурање.

Служба за информационе технологије – одељења за студентске картице:
Дирекција Установе, Светозара Марковића 56, тел: 011/3637-299

Студентски град, II блок Г крило, Тошин бунар 147, тел: 011/310-2987

Студентски дом „Карабурма“, Мије Ковачевића 7/Б, тел: 011/2079-750

Banner Content
Tags: , ,

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian