Многи студенти децембар месец памтиће по упознавању нових људи, цимерима/цимеркама, селидби, мењању соба, домова… Управо последњи месец у години међу студентском популацијом познат је и као месец расподеле места. Проверавали смо како смена генерација протиче у Студентском граду.

фото: факултети.едукација

Поједини студенати ових дана  растају сe  од боравка у студентском дому. Док неки други се упустају у чаролију звану домски живот у граду који не спава и у коме никад није досадно.

Последњи месец у години познат је и као месец када они који брину о станарима студентских домова – управници, референтни, благајници, магационери, рецепционари и други имају пуне руке посла.

Биљана Анђић, управница I блока у Студентском граду  каже да расподела протиче у најбољем реду. Подсећа да се студенти могу уселити до понедељка, 9. децембра до 14 часова. Студенти који се до тада не уселе, губи право на смештај.

Анђићева наглашава да се у скорије време није десило да нема студената испод црте, већ су сви студенти који су на буџету и који су конкурисали добили место у дому.

Banner Content

0 Коментара

Оставите коментар

архива

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian